Roeselare en Oud-Heverlee Leuven schieten weinig op met een puntendeling

07-04-2019 22:14 Laatste update: 23:29

In de degradatieronde van de Eerste Klasse B heeft het duel tussen Roeselare en Oud-Heverlee Leuven geen winnaar gekregen. Roeselare kwam op eigen veld twee keer op voorsprong, maar zag Oud-Heverlee Leuven even zo vaak langszij komen: 2-2.

Het was de ervaren Esteban Casagolda die halverwege de eerste helft de ban brak. Casagolda krulde tegen zijn vorige werkgever een vrije trap op heerlijke wijze binnen. Oud-Heverlee Leuven leek snel te reageren, maar een doelpunt van Thomas Henry werd afgekeurd wegens buitenspel.

Enkele minuten na de pauze was de gelijkmaker wel een feit. Henry werkte een voorzet voorbij doelman Gilles Lentz en ditmaal bleef zijn goal wel staan. Een kwartier voor tijd pakte Roeselare opnieuw de leiding via een kopbal van Kocabas. Opvallend genoeg heeft hij net als ploegmaat Casagolda een verleden bij OHL. Kocabas groeide echter niet uit tot matchwinner, omdat Yannis Mbombo drie minuten later de 2-2 verzorgde. Roeselare-doelman Lentz voorkwam in de slotfase dat de bezoekers zelfs met de volle buit aan de haal gingen.