'Wie Zulj bij Anderlecht nu al een miskoop vindt, zal zich dat snel beklagen'

'Wie Zulj bij Anderlecht nu al een miskoop vindt, zal zich dat snel beklagen'

03-04-2019 22:45
10

Peter Zulj werd met grote trom binnengehaald door RSC Anderlecht. De Oostenrijker 'die dingen kon zien die anderen niet zagen' wist echter nog niet te overtuigen. Wordt hij te vroeg afgeschreven?

Nemanja Rnic, ex-Anderlecht, kent Zulj maar al te goed. Hij speelde in 2014-2015 één seizoen samen met Zulj, bij Wolfsberger AC. Volgens hem moet Zulj nog wat tijd krijgen."Om nu al van een miskoop te spreken is het véél te vroeg. Peter een miskoop? Wie dat beweert, zal het zich snel beklagen", reageerde Rnic bij Het Nieuwsblad.

"Gun hem wat tijd en hij zal iedereen in België overtuigen. Hij is er nog maar twee maanden en heeft ook geen volwaardige voorbereiding gehad. Wellicht gaan jullie de échte Peter Zulj pas volgend seizoen in actie zien. En dan zullen jullie snel merken wat voor een uitstekende voetballer hij is."

In eigen land werd Zulj alvast gezien als één van de beste spelers. "Hij is niet voor niets verkozen tot beste speler van de Oostenrijkse competitie, hoor. Hij heeft gewoon een beetje tijd nodig om zich aan te passen. Dat is toch niet meer dan normaal?"

"Daarnaast is hij ook in het midden van een turbulent seizoen voor de club toegekomen. Hij is zeker niet de enige speler bij Anderlecht die nog wat tijd nodig heeft", besluit Rnic.