Zorgen om blunderende Courtois: Zidane heeft dat ook gezien

Zorgen om blunderende Courtois: "Zidane heeft dat ook gezien"

Gepubliceerd: vrijdag 22 maart 2019 om 09:01vr 22-03-2019 om 09:01

De Rode Duivels wonnen van Rusland met 3-1. Het tegendoelpunt kwam er na een blunder van Thibaut Courtois. De nummer één van de Belgen zit bij Real Madrid in een dip. Marc Degryse vreest dat het  foutje van donderdag er geen goed aan doet.

Ondanks zijn enorme kwaliteiten, vreest de analist dat Courtois niet helemaal in zijn sas is op dit moment. "Ik kan niet naast de blunder van Courtois. Hoe je het draait of keert: hij zit in een minder leuke periode. Bij Real viel hij nu plots uit de ploeg én hij incasseerde al veel tegendoelpunten", staat te lezen in Het Laatste Nieuws.

"Hoe mentaal sterk je dan ook bent, op den duur gaat dat toch in je hoofd zitten, het knaagt. Dan is het geen toeval dat hem iets overkomt dat anders nooit voorvalt", gaat Degryse verder.

Zidane kijkt mee
Degryse hoopt dan ook dat de Belgische nummer één zich snel herpakt, vooral op clubniveau. "Courtois kan dit soort foutjes missen als kiespijn - Zidane zal dit ook wel zien. Ach, hij moet hierdoor. En dat zal ook wel. Het is alleen te hopen dat Courtois volgend seizoen niet meer in zo een lastige positie zit bij Real Madrid..."

Lees ookVP Rapport: Hazard-broers blinken uit, heel wat tegenvallende Rode Duivels

Poll

Vond jij de blunder van Courtois zo erg?

(979 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws