Leko heeft goed en slechts nieuws: drie afwezigen, maar hoop op rentree Danjuma

Leko heeft goed en slechts nieuws: drie afwezigen, maar hoop op rentree Danjuma

Gepubliceerd: vrijdag 15 maart 2019 om 14:07vr 15-03-2019 om 14:07

Club Brugge-trainer Ivan Leko sprak vrijdagmiddag de pers toe in aanloop naar de ontmoeting met Royal Excel Moeskroen. Leko nam onder andere de ziekenboeg door met de aanwezige media. Zo had de Kroatische oefenmeester goed en slecht nieuws te melden.

Leko kon met zekerheid zeggen dat een drietal zondag afwezig is. Het gaat daarbij om Matej Mitrovic, Clinton Mata en Marvelous Nakamba. ''Zij zitten zeker niet in de selectie, voor de rest wachten we de laatste training af'', liet Leko optekenen. Één van de twijfelgevallen is Arnaut Danjuma, maar er is een sprankeltje hoop betreffende een langverwachte rentree.

''Hij was goed bezig op training. Het was de eerste week dat hij normaal kon trainen. Als er na drie dagen geen reactie is, dan komt hij mogelijk bij de seletctie.'' Leko wil echter niks forceren, want voor hem is het teamresultaat het belangrijkste. ''Het focus ligt op het winnen van de match, niet op minuten voor Danjuma'', sprak Leko duidelijke taal.

Danjuma speelde op 19 oktober zijn laatste competitiematch voor Blauw-Zwart. Nadien stond de Nederlands international langs de kant met een enkelblessure.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws