'PSG aast op De Ligt en wil Raiola gebruiken om FC Barcelona af te troeven'

'PSG aast op De Ligt en wil Raiola gebruiken om FC Barcelona af te troeven'

Gepubliceerd: dinsdag 12 maart 2019 om 12:47di 12-03-2019 om 12:47

Paris Saint-Germain wil een speciale troef inzetten om Matthijs de Ligt te strikken. Via zaakwaarnemer Mino Raiola hopen de Parijzenaars FC Barcelona te slim af te zijn.

Dat meldt Le10Sport dinsdag. Volgens het Franse medium is PSG nog altijd in de race voor De Ligt. Eerder zagen de Fransen hoe Ajax-middenvelder Frenkie de Jong voor hun neus werd weggekaapt door FC Barcelona. Dit keer hopen ze een vergelijkbaar scenario te voorkomen.

Mino Raiola moet daar een belangrijke rol in gaan spelen. De zaakwaarnemer van De Ligt is momenteel met Paris Saint-Germain in gesprek over een contractverlenging voor Marco Verratti, wiens huidige verbintenis in Parijs in de zomer van 2021 afloopt. Tijdens die onderhandelingen wil Raiola zover krijgen dat hij De Ligt ervan overtuigt voor PSG te kiezen.

Of de tactiek van Paris Saint-Germain slaagt, is nog maar de vraag. De Ligt zou volgens de Spaanse media Mundo Deportivo en Diario Sport een voorkeur hebben voor een overgang naar Catalonië. FC Barcelona heeft volgens Catalunya Radio zeventig miljoen euro over voor De Ligt.

Lees ookCatalunya Radio: Barça verneemt vraagprijs en heeft 70 miljoen over voor De Ligt

Plaats een reactie

AlexGMillian +1290
dinsdag 12 maart 2019 om 15:41
Wat snappen ze niet in PSG, aja, Engels hebben die Fransmannen problemen mee. de Ligt heeft al in de media paar keer vermeld dat hij naar de beste competitie wilt en wilt spelen voor Barcelona, of als 2e keuze England, en nog willen die Fransmannen de hint niet snappen met hun boerenleague.
[Reactie gewijzigd op dinsdag 12 maart 2019 om 15:42]
Vind ik leuk
dethklok28 +5409
dinsdag 12 maart 2019 om 16:10
Laat ze maar doen. Als Raiola hem zou pushen richting PSG kan het zo maar zijn dat hij aan de kant geschoven word door De Ligt. En dan moet Barça geen zaken doen met Raiola. Want ergens mis ik liever De Ligt dan zaken doen met Raiola.
De "Kloterij" is dat 1 van de grote talenten van de club (Xavi Simons) ook Raiola heeft als agent. Dus uiteindelijk zullen ze wel moeten. De vraag is wanneer.
Ik hou van Barcelona, maar ik heb een gigantische haat voor Raiola.
Vind ik leuk
firedwarf +3924
dinsdag 12 maart 2019 om 21:38
Een raiola schuif je zo maar niet aan de kant... dat is het probleem... Het is een spelersmakelaar net zoals mendez die je kan maken of kraken en zelfs zoveel macht heeft bij bepaalde ploegen dat hij ervoor kan zorgen dat je bij die ploegen nooit aan de bak zult komen...
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws