Vertrouwen is niet weg volgens Bölöni: Onze ploeg is mentaal heel sterk

Vertrouwen is niet weg volgens Bölöni: "Onze ploeg is mentaal heel sterk"

17-02-2019 22:06
7

Royal Antwerp FC heeft zondagnamiddag een pijnlijke nederlaag geleden tegen RSC Anderlecht. De troepen van Laszlo Bölöni verloren met 0-1 dankzij een doelpunt in de toegevoegde tijd. 

"Ik baal om de uitkomst van deze wedstrijd en voel me teneergeslagen. De enige juiste uitslag vanavond had een gelijkspel geweest. Anderlecht pakt de zege op een diefje en dat komt hard aan. Een strafschop en dus ook een zo goed als zeker doelpunt voor ons wordt afgekeurd. Alles was dus in evenwicht en wordt in het slot nog uit balans gebracht", vertelde de Roemeen na de wedstrijd volgens Sporza.

"In de laatste minuut verliezen doet altijd pijn, maar we lieten wel zien dat we ons mogen meten met Anderlecht en dat we terecht in de top 6 staan, dat is wel een opsteker. De hand van Didillon bepaalt mee het resultaat. Die redding zo diep in het slot was even knap als cruciaal. Of ons vertrouwen nu aangetast is? Onze ploeg is mentaal heel sterk, een 0 op 6 tast het vertrouwen dat we al een heel seizoen aan het opbouwen zijn zeker niet aan", besloot Bölöni.