Leko heeft zin in topper tegen Genk: ''Wil zien wie de beste club van België is''

Leko heeft zin in topper tegen Genk: ''Wil zien wie de beste club van België is''

Gepubliceerd: vrijdag 15 februari 2019 om 14:50vr 15-02-2019 om 14:50

Club Brugge heeft dankzij een 2-1 triomf tegen FC Salzburg serieus vertrouwen getankt voor de ultieme topper tegen Racing Genk. Volgens Leko staat zondag niet de titel, maar wel veel prestige op het spel.

Leko verwacht sowieso een interessant duel. ''We zullen zien of het voetbal van Genk of van Club het beste van België is. We hebben al vier à vijf keer tegen elkaar gespeeld en wij waren telkens goed in die wedstrijden. Genk is de ploeg in vorm, heeft gelijke kwaliteiten. Maar Club Brugge is een instituut en een instituut wil altijd winnen'', noteerde Het Laatste Nieuws tijdens de persconferentie.

Zoals gezegd vindt Leko niet dat de titelstrijd zondag al wordt beslist. Zelfs niet als er wordt verloren. ''Ik weet dat de huidige kloof van elf punten veel is, maar dat is het bij een overwinning van ons nog altijd. Bij een nederlaag zouden het er veertien zijn, dat is dan nog weer een stuk groter. Neen, in voetbal kan alles, zolang je er maar in gelooft'', houdt Leko vertrouwen.

Rekenen
Met rekensommetjes maken wil Leko geen energie verspillen. ''Je kan altijd rekenen, maar daar hou ik me niet graag mee bezig. Ik verwacht gewoon veel van de wedstrijd en wil zien wie de beste ploeg van België is'', besluit hij.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws