Rutten beleeft frustrerende avond: Dan maak je wel dat ene doelpunt

Rutten beleeft frustrerende avond: "Dan maak je wel dat ene doelpunt"

Gepubliceerd: zondag 10 februari 2019 om 21:15zo 10-02-2019 om 21:15

Anderlecht heeft opnieuw teleurgesteld voor eigen publiek. Coach Fred Rutten zat in zak en as na de 0-0 tegen Zulte Waregem, maar heeft geen tijd om te rouwen.

""Je doet alles wat in het vermogen zit en dan verdien je eigenlijk een overwinning, maar je komt uiteindelijk niet tot scoren", klinkt het bij Sporza. "Dan is het best wel zuur dat je maar één punt hebt."

"We hebben een aantal kansen gehad. Ook in de eerste helft, ook al vond ik die niet zo goed als de tweede helft. Toen zat er wat meer leven in, maar ook meer overleg. Maar toch kan het overleg veel beter. Vlak voor de rust kregen we enkele goede kansen om te scoren. Als je dan met 1-0 de rust ingaat, is de wedstrijd gelopen."

In de tweede helft liep Anderlecht zich vast op de defensie. "Zulte Waregem had het goed neergezet, daardoor was er weinig ruimte voor ons. De momenten dat je kan scoren, moet je ook een beetje geluk hebben. Als je bovenin speelt zoals andere jaren maak je wel dat ene doelpunt. Zolang alles open is, moeten we ervoor blijven gaan. Dat gaan we ook doen, maar het is hard werken."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws