Leekens krijgt motor van Tractor Sazi meteen aan de praat, ruime winst bij debuut

Leekens krijgt motor van Tractor Sazi meteen aan de praat, ruime winst bij debuut

Gepubliceerd: donderdag 7 februari 2019 om 22:09do 07-02-2019 om 22:09

Midden januari vond Georges Leekens een nieuwe ploeg. De voormalig bondscoach van België ging bij Tractor Sazi FC aan de slag. Ondertussen maakte Leekens succesvol zijn debuut in Iran. Met Tractor Sazi FC won hij met 3-0 van Naft Masjed Soleyman FC.

In de Iraanse competitie zit de winterstop erop. Tractor Sazi FC haalde het op de zestiende speeldag overtuigend van Naft Masjed Soleyman FC. De doelpunten vielen wel pas in de tweede helft. Ashkan Dejagah en Yukiya Sugita zorgden voor een dubbele voorsprong. Door een eigen doelpunt van Seyed Mohammad Hosseini kwam de eindscore op het bord.

Door de zege staat Tractor Sazi FC nu vierde in de stand. De ploeg van Leekens telt 29 punten. Dat zijn er vijf minder dan leider Persepolis. Zondag stuur Leekens zijn troepen weer de wei in. Dan staat de verplaatsing naar Nassaji Mazandaran op het programma. Die ploeg staat tiende in de stand.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor KAA Gent zit het CL-verhaal erop. Het werd in de Play-Offs uitgeschakeld door Dynamo Kiev #KAAGent #AAGent #Gent #UCL #DynamoKiev #dynamokyiv #JPL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws