Barst zaak-Propere Handen opnieuw los? 'Er staat iets te gebeuren'

Barst zaak-Propere Handen opnieuw los? 'Er staat iets te gebeuren'

Gepubliceerd: woensdag 6 februari 2019 om 09:30wo 06-02-2019 om 09:30

Het voetbalschandaal in ons land dateert al van oktober, toch is nog niet alles achter de rug. Het gerecht werkt in alle rust verder aan het onderzoek, terwijl ook de KBVB vol in de weer is. Sport/Voetbalmagazine verwacht snel meer nieuws.

De wintermercato ging in ieder geval weer zijn normale gangetje, mét Mogi Bayat in actie. Wie geen actie ondernam, was Dejan Veljkovic. De Servische spelersmakelaar wordt dag en nacht bewaakt door politiemensen, aangezien hij in de zaak Propere Handen optrad als spijtoptant.

'Er gaat binnenkort iets gebeuren'
Volgens Sport/Voetbalmagazine is de kalmte rond het hele schandaal maar van korte duur. 'Er gaat binnenkort iets gebeuren, dat voel je', vertrouwde iemand die het dossier goed kent hen toe.

Waarover die persoon het heeft, is nog onduidelijk. Mogelijks legt de KBVB KV Mechelen en Waasland-Beveren een sanctie (Lees: degradatie) op naar aanleiding van mogelijke omkoping in de degradatiestrijd van vorig seizoen. Al kan het evengoed met fiscale fraude van enkele spelers, trainers of clubs te maken hebben.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws