Fellaini zit nu in een reflex om te stoppen met de nationale ploeg

"Fellaini zit nu in een reflex om te stoppen met de nationale ploeg"

04-02-2019 23:10
2

Na vijf jaar bij Manchester United koos Marouane Fellaini deze winter voor een nieuwe uitdaging. De middenvelder gaat vanaf nu door het leven als speler van Shandong Luneng FC. Die vlucht naar China zou wel eens het einde van zijn interlandcarrière kunnen betekenen.

"Ik ben niet in zijn plaats, maar Marouane zit in een reflex om te stoppen met de nationale ploeg", zegt goede vriend en analist Nordin Jbari bij RTBF. "Eerlijk gezegd moet Martinez stappen ondernemen als hij hem nog nodig heeft." Ook Philippe Albert heeft zijn mening. "Ik vind het verschrikkelijk jammer. Manchester United zet een formidabele speler opzij, uniek in de wereld. Hij lost veel problemen op op zijn manier", aldus de oud-international.

"Als Nordin het zegt, heeft Marouane zijn beslissing genomen. Martinez staat nu voor een taak die hij moet volbrengen: hij moet naar China om er te praten met Marouane. Hij is nog maar 31 jaar, we hebben geen profiel zoals dat van hem. Martinez moet hem zeggen: "We hebben je nodig, ik kan niet beloven dat je titularis zal zijn, maar geloof me, als ik je in de 60e minuut inbreng, zal geen enkele trainer bij de tegenstander op zijn gemak zijn"", besluit Rodrigo Beenkens.