Coucke hoort kassa al rinkelen: Stanciu versiert miljoenentransfer

Coucke hoort kassa al rinkelen: Stanciu versiert miljoenentransfer

Gepubliceerd: maandag 28 januari 2019 om 21:12ma 28-01-2019 om 21:12

Laatste update: maandag 28 januari 2019 om 21:33ma 28-01-2019 om 21:33

Nicolae Stanciu gaat aan de slag in het Midden-Oosten. Zijn huidige club Sparta Praag heeft laten weten dat de Roemeense middenvelder Tsjechië heeft verlaten om te onderhandelen met een ploeg in de Arabische wereld.

Dat is goed nieuws voor Marc Coucke en RSC Anderlecht, want de Brusselaars hebben bij de transfer van Stanciu naar Praag een mooi percentage op de doorverkoop afgedwongen. De Tsjechische topclub zou ongeveer tien miljoen euro incasseren voor de Roemeen.

Stanciu verhuist in principe naar Al Wasl zijn, een ploeg met basis in de Verenigde Arabische Emiraten. Bij die club is zijn landgenoot Laurentiu Reghecampf de coach. Dat is de echtgenoot van Anamaria Prodan en zij is dan weer de zaakwaarnemer van… Stanciu.

De middenvelder was dit seizoen in de heenronde van de­­­­­ Tsjechische competitie goed voor vier doelpunten en zeven assists. Bij Anderlecht kon hij, ondanks de hoge verwachtingen, nooit doorbreken. Stanciu werd met verlies verkocht, maar mogelijk kan paars-wit nog wat centen recupereren.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws