'Real Madrid stopt jacht op Eriksen en wil elftal rond Hazard gaan bouwen'

'Real Madrid stopt jacht op Eriksen en wil elftal rond Hazard gaan bouwen'

27-01-2019 11:35
3

Real Madrid heeft de hoop op de komst van Tottenham Hotspur-smaakmaker Christian Eriksen laten varen. De Madrilenen komen zodoende andermaal terug uit bij Eden Hazard, zo schrijft het Spaanse AS.

Real Madrid wilde deze maand ver gaan om Eriksen. Zo was Real van plan om James Rodriguez, die nog tot deze zomer wordt uitgeleend aan Bayern München, te betrekken in de deal. De Koninklijke staakt de jacht, omdat het volgens AS niet in een biedingsoorlog terecht wil komen met de Spurs. Real ziet de Engelsen vanwege de eerdere transfers van Luka Modric en Gareth Bale als een belangrijke bondgenoot op de transfermarkt en zou die band niet willen verstoren.

Nu Eriksen uit beeld is, laaien de geruchten over interesse in Eden Hazard weer op. Hazard wordt sinds het WK nadrukkelijk in verband gebracht met de Spaanse grootmacht, maar tot een concreet monsterbod kwam het nog niet. Komende zomer moet deze stap dan eindelijk worden gezet. Het team moet om Hazard gebouwd worden. Hazard ligt nog wel tot en met medio 2020 vast bij Chelsea. Vanwege de korte duur van deze verbintenis zou Real naar verluidt niet meer dan 100 miljoen euro willen spenderen aan onze landgenoot.

Lees ook: Hazard flirt openlijk met transfer: ''Waarom niet, het blijft Real Madrid''