'Rode Duivel mag transfer naar Monaco vergeten door het ontslag van Henry'

'Rode Duivel mag transfer naar Monaco vergeten door het ontslag van Henry'

25-01-2019 08:30
1

Thierry Henry werd bij AS Monaco op non-actief gezet, maar niemand twijfelt eraan dat dit het ontslag betekent voor de gewezen assistent van bondscoach Roberto Martinez. Volgens Het Laatste Nieuws is dit niet enkel slecht nieuws voor Henry zelf.

Het ontslag van Henry heeft volgens de krant grote gevolgen voor Michy Batshuayi. De Rode Duivel is overbodig bij Chelsea en Henry wilde hem er absoluut bij. Een overgang naar het prinsdom hing in de lucht, maar door het vertrek van Henry mag Batshuayi zijn transfer vergeten.

De onderhandelingen tussen Monaco, Chelsea en Batshuayi worden dan ook met onmiddellijke ingang stopgezet. De Belgische spits zit al enkele maanden op een dood spoor. Door zijn mislukte uitleenbeurt aan Valencia heeft ook zijn moederclub Chelsea genoeg gezien.

45 miljoen euro
Het enige probleem is het prijskaartje. Ondanks het feit dat Batshuayi weg mag bij The Blues, mikt Chelsea toch nog op een transfersom van 45 miljoen euro. Het Laatste Nieuws vermoedt dan ook dat maar weinig clubs financieel in staat zijn om de Rode Duivel weg te halen op Stamford Bridge.