'Chelsea doet ultieme poging voor Hudson-Odoi'; Sarri hekelt rol Bayern

'Chelsea doet ultieme poging voor Hudson-Odoi'; Sarri hekelt rol Bayern

18-01-2019 20:23

Chelsea probeert Callum Hudson-Odoi uit alle macht te overtuigen van een langer verblijf op Stamford Bridge. Dat meldt de BBC. De achttienjarige aanvaller weet dat Bayern München zo'n veertig miljoen euro voor hem over heeft.

Hudson-Odoi ligt nog achttien maanden vast en Chelsea wil hem het liefst behouden. De Engelsman kan naar verluidt verlengen voor 80.000 euro per week, maar het gaat hem vooral om speeltijd, weet de BBC. Met Eden Hazard, Willian, Pedro en de komst van Christian Pulisic van Borussia Dortmund in de zomer is de concurrentie fors.

Bayern liet bij monde van sportief directeur Hasan Salihamidzic al weten dat het Hudson-Odoi wil overnemen. Chelsea-manager Maurizio Sarri is niet blij met de uitspraken uit Duitsland. "Het is niet professioneel, want ze praten over een speler die nog onder contract staat bij Chelsea", zegt de Italiaan. "Ze hebben geen respect voor onze club, denk ik."

Ook Sarri probeert Hudson-Odoi te bewegen tot een langer verblijf. De vleugelaanvaller mocht in de basis beginnen in het FA Cup-duel met Nottingham Forest (2-0) en het League Cup-treffen met Tottenham Hotspur (0-1). In de Premier League-wedstrijd tegen Newcastle United viel hij vorig weekend tien minuten voor tijd in.