OFFICIEEL: Anastasiou plukt oude bekende Ajagun weg bij KV Kortrijk

OFFICIEEL: Anastasiou plukt oude bekende Ajagun weg bij KV Kortrijk

Gepubliceerd: vrijdag 11 januari 2019 om 11:30vr 11-01-2019 om 11:30

Laatste update: vrijdag 11 januari 2019 om 11:37vr 11-01-2019 om 11:37

KV Kortrijk neemt tijdelijk afscheid van Abdul Ajagun. De 25-jarige middenvelder wordt uitgeleend aan Omonia Nicosia, waar hij wordt herenigd met ex-trainer Yannis Anastasiou. Het was makelaar Paschalis Tountouris die de transfer aankondigde via Twitter.

Ajagun kwam in het begin van het seizoen regelmatig in actie, maar nadien verdween hij snel naar het tweede plan. Onder Yves Vanderhaeghe was zijn rol bij Kortrijk helemaal uitgespeeld. Vanderhaeghe deed in de competitie slechts één keer een beroep op de Nigeriaan. In de beker mocht hij wel twee keer starten van Vanderhaeghe. Het zal dit seizoen echter blijven bij acht competitiematchen en drie optredens in de Croky Cup.

Anastasiou heeft waarschijnlijk meer speeltijd in petto voor Ajagun, aangezien Anastasiou een zwak heeft voor de aanvallende middenvelder. Anastasiou en Ajagun gaan namelijk voor de vierde keer met elkaar samenwerken. Ajagun kwam bij Kortrijk, Roda JC Kerkrade en Panathinaikos in totaal al 128 keer (22 goals) in actie onder Anastasiou.

De oud-speler van Anderlecht staat sinds november aan het roer bij Omonia Nicosia. Met 14 op 24 is Anastasiou goed begonnen aan de klus, maar hij mikt hoger dan de huidige zevende plaats en speurt daarom naar versterking. Op de laatste dag van 2018 deed Omonia al succesvol zaken met KV Mechelen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws