Club Brugge start stage met zeven spelers in de lappenmand en Bayern in de fitness

Club Brugge start stage met zeven spelers in de lappenmand en Bayern in de fitness

06-01-2019 10:26
7

Net als de rest van de eersteklassers heeft ook Club Brugge warmere oorden opgezocht om de winter door te brengen. Voor het eerst is de regerende landskampioen neergestreken in Qatar.

Daar hoopt Club in acht dagen tijd de perfecte basis te leggen om te pieken in Play-Off 1. Zondagochtend stond de eerste training op het programma, maar Ivan Leko kreeg af te rekenen met flink wat afwezigen. Liefst zeven spelers konden vanwege blessureleed niet deelnemen aan de oefenstonde, meldt Club op de eigen website.

Dat Arnaut Danjuma en Jelle Vossen niet van de partij zijn, werd verwacht. Hoogstwaarschijnlijk komen beide aanvallers zelfs niet in actie deze winterstage. Daarnaast moesten Thibault Vlietinck, Krépin Diatta, Matej Mitrovic, Brandon Mechele en Kaveh Rezaei de groepstraining laten schieten. Zij werken individueel.

Echt ideaal zijn die omstandigheden dus niet voor Leko. Normaal trekt Club 's winters naar Spanje om te trainen, maar dit jaar kozen de West-Vlamingen dus voor het Midden-Oosten. Daar werken ze aan de zijde van onder meer Bayern München, dat op het moment van de training van Club in de fitness zat.