Onwaarschijnlijk! 'Club Brugge weigert Chinees bod van 25 miljoen euro'

Onwaarschijnlijk! 'Club Brugge weigert Chinees bod van 25 miljoen euro'

04-01-2019 07:00
28

Club Brugge wil dit seizoen absoluut terug landskampioen worden, daarvoor wil het alle sterkhouders bij zich houden. Dat lijkt aardig te gaan lukken, want Blauw-Zwart heeft zowaar een bod van 25 miljoen euro afgewezen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Het miljoenenbod kwam binnen voor Wesley Moraes. Het eerste concrete bod komt van het Chinese Guangzhou Evergrande. Zij willen zich voor de start van het nieuwe seizoen absoluut gaan versterken, het denkt daarbij aan de aanvaller van Club Brugge.

Blauw-Zwart weigerde echter. Ondanks het feit dat 25 miljoen veel geld is én Wesley ruim één miljoen euro per jaar kan verdienen in China, zijn beide partijen ervan overtuigd dat een transfer naar Azië geen juiste keuze is op dit moment.

Ook Engels bod loopt binnen
Club staat sowieso niet te springen om Wesley te laten gaan, want ook het Engelse Cardiff City deed een bod op de aanvaller. Blauw-Zwart wil zijn titelambities kracht bijzetten en weigerde daarom ook dat bod. Afwachten of de Braziliaan eind januari ook nog op Jan Breydel rondloopt.