Winters vertrek Van Crombrugge zeker niet uitgesloten: In voetbal kan alles

Winters vertrek Van Crombrugge zeker niet uitgesloten: "In voetbal kan alles"

26-12-2018 22:47
3

Eupen is er woensdag in geslaagd om de drie punten te pakken tegen Cercle Brugge. Het werd 0-1. Opnieuw een clean sheet voor Hendrik Van Crombrugge dus. Mogelijk zijn laatste voor Eupen.

De doelman liet er in het verleden al geen twijfel over bestaan dat hij denkt aan een vertrek. Dat vertrek zou binnen de komende dagen of weken weleens afgehandeld kunnen worden.

"Hoe groot de kans is dat ik na de winter nog bij Eupen zit? Een percentage kan ik daar niet op plakken, maar in voetbal kan alles", klinkt het bij Sporza. "Het is wel de bedoeling dat ik na dit seizoen een stap hogerop zet", zegt Van Crombrugge.

Nieuwe clean sheet
Met zijn clean sheet was hij alvast heel tevreden. "Want ik heb toch al weer mijn zesde clean sheet van het seizoen te pakken. De nul houden is voor ons heel belangrijk, omdat we dit seizoen iets minder productief zijn dan vorige jaren", geeft hij aan.

Dankzij de winst staat Eupen nu ook naast Cercle Brugge. "We zijn geconcentreerd in matchen tegen onze directe concurrenten, want zo kan je deze toch op afstand houden. Ook als ze een mooie reeks neerzetten tegen topploegen", besluit Van Crombrugge.