Ik had hem er graag bij gehad, maar Refaelov maakte juiste keuze met Antwerp

"Ik had hem er graag bij gehad, maar Refaelov maakte juiste keuze met Antwerp"

16-12-2018 11:30 Laatste update: 11:38
1

Royal Antwerp FC vond in Lior Refaelov de draaischijf waar hij de gehele zomermercato naar op zoek was. De Israëliër trok de deur achter zich dicht bij Club Brugge en werkte zich in Deurne-Noord meteen op tot steunpilaar. 

Nochtans kon de spelmaker deze zomer ook terugkeren naar zijn thuisland. Maccabi Haifa toonde verregaande interesse, maar beet uiteindelijk in het zand. Dat vindt Rami Gershon, verdediger bij Maccabi en oud-speler van KAA Gent, KV Kortrijk en Standard, nog steeds zonde. "Ik had hem er hier ook graag bij gehad bij Maccabi Haifa", geeft de linkspoot toe bij Het Laatste Nieuws.

"Maar hij maakte de juiste keuze door voor Antwerp te tekenen", voegt Gershon meteen toe. "Dat hij al een dagje ouder wordt, doet er niet toe. Hij heeft het nooit van kracht of snelheid moeten hebben, maar zijn techniek blijft hij behouden. Daar kan hij ook op zijn 32ste nog veel problemen mee veroorzaken", waarschuwt hij de tegenstand. Zaterdagavond kon de techniek van Refaelov The Great Old echter niet redden: tegen Waasland-Beveren ging de club roemloos onderuit (0-2).