Steenrijke voorzitter nog onbekend in België, maar hij spiegelt zijn ploeg aan KVO

Steenrijke voorzitter nog onbekend in België, maar hij spiegelt zijn ploeg aan KVO

Gepubliceerd: vrijdag 14 december 2018 om 17:33vr 14-12-2018 om 17:33

De steenrijke Salar Azimi is in België nog niet meteen bekeend bij het grote publiek. De Iraniër nam onlangs de Belgische amateurploeg Patro Eisden Maasmechelen over. Daar heeft hij grote plannen mee.

"Waarom Patro Eisden? Heel simpel", steekt Azimi van wal in Voetbal International. "Ik kan bij wijze van spreken ook PSV overnemen. Alleen: wat valt er voor mij dan te winnen? Die club wordt regelmatig kampioen, speelt Champions League. Beter zal het in Eindhoven nooit worden. Hier liggen die mogelijkheden er wél."

"Een aantal maanden terug ben ik via een vriend in contact gekomen met mensen van deze club. Maanden van onderhandelen hebben uiteindelijk ertoe geleid dat ik de koninklijke Patro Eisden overgenomen heb. Vanwege de mogelijkheden die ik zie. Want vergis je niet, hoor. Mede dankzij de aanwezigheid van Maasmechelen Village (een shoppingcomplex nabij het stadion, red.) is dit commercieel gezien uiterst interessant."

Azimi ziet overeenkomsten met KV Oostende. "Dat is ook vanuit de onderkant van het Belgische voetbal is opgeklommen naar de hoogste klasse. Waarom zou dat in Maasmechelen niet kunnen? Als ondernemer moet je in dingen geloven. En ik ben er stellig van overtuigd dat wij ertoe in staat zijn om drie keer te promoveren."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws