Leko haalt stevig uit: Sommige spelers zijn met iets anders bezig

Leko haalt stevig uit: "Sommige spelers zijn met iets anders bezig"

Gepubliceerd: zaterdag 8 december 2018 om 16:15za 08-12-2018 om 16:15

Club Brugge leed vrijdagavond een pijnlijke nederlaag op de Freethiel, het werd 2-1. Ivan Leko kampt met veel blessures, maar ook aan de mentaliteit schort het volgens de trainer.

Club pakte dan ook domme tegengoals. "Verliezen zonder dat je keeper een bal moet pakken, is pijnlijk. Jammer van die penalty - op zulke fases moet je scherper zijn in de box. En die owngoal... Tja. Wat kan ik daar over zeggen? Het was ongelukkig. Kijk, met de kwaliteiten die we hebben, moet je hier altijd dominant zijn en winnen. De realiteit is dat we weinig gecreëerd hebben", vertelt hij in Het Nieuwsblad.

Leko weet niet of zijn spelers klaar waren. "Of mijn spelers wel even gemotiveerd waren als anders? De voorbereiding was in elk geval dezelfde als die op Dortmund of Atlético Madrid. Iedereen wist perfect wat-ie moest doen of wie van hen gevaarlijk was. Natuurlijk is de motivatie groter voor de Champions League. Da's menselijk. En tegelijk mag dat niet bij een topclub. Decompressie is een woord dat voor mij niet bestaat."

"80... 90% van mijn groep is fantastisch. Zij willen altijd en overal winnen. Maar sommige spelers zijn met iets anders bezig. Voor Beveren voelen ze zich niet honderd procent, maar spelen we tegen Dortmund, dan is iedereen driehonderd procent fit. Dat kan niet, maar is ook de realiteit." 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kan jij de 10 voetballers vinden? TAG ook een maat die dit zeker niet gaat weten!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws