Grote zorgen voor Bölöni: 'Antwerp moet afrekenen met waslijst aan geblesseerden'

Grote zorgen voor Bölöni: 'Antwerp moet afrekenen met waslijst aan geblesseerden'

Gepubliceerd: donderdag 6 december 2018 om 08:18do 06-12-2018 om 08:18

Antwerp FC kent geen al te beste voorbereiding op de wedstrijd tegen Cercle Brugge. Daar zitten een pak blessures voor tussen. Zo moest Bölöni woensdag zijn training beëindigen met amper vijftien spelers, waarvan drie doelmannen.

Zo meldt Het Laatste Nieuws dat maar liefst tien spelers niet meededen met Antwerp. Zij stonden niet op het trainingsveld met de rest van de ploeg. Acht spelers konden sowieso al niet aanvatten en twee anderen moesten vroegtijdig afhaken.

Amara Baby, Omar Govae en Seck zijn langdurig geblesseerd voor Antwerp. Dino Arslanagic liep een enkelblessure op tegen STVV, maar die lijkt minder erg dan verwacht. Toch is de kans klein dat hij deze week nog kan trainen. Dieumerci Mbokani was weer op de club, maar nog steeds een beetje ziek. Daniel Opare was er door privéredenen opnieuw niet bij, terwijl Faris Haroun en Dylan Batubinsika uit voorzorg binnen bleven.

Sambou Yatabaré en Jonathan Bolinigi moesten voor het einde van de training afhaken. Yatabaré is nog steeds herstellende van een spierscheur en deed niet met alles mee. Bolingi verstuikte zijn enkel tijdens de training en trok naar binnen.

Moeilijke voorbereiding
Zo kent Bölöni dus een bijzonder moeilijke voorbereiding op de partij tegen Cercle Brugge. Doelmannen Yves De Winter en Jens Teunckens moesten zelfs meedoen als speler aan de wedstrijdvormen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws