Lyon-trainer reageert: 'Ik hoop dat Memphis en ik ooit samen een sigaar roken'

Lyon-trainer reageert: 'Ik hoop dat Memphis en ik ooit samen een sigaar roken'

29-11-2018 15:03

Olympique Lyon-trainer Bruno Génésio heeft luchtig gereageerd op een recente Instagram-post van Memphis Depay, waarin de aanvaller een videoclip deelt waarin hij te zien is terwijl hij een sigaar rookt. De trainer heeft geen problemen met de clip en hoopt in de toekomst ooit eens een sigaar met Memphis te roken.

Depay deelde de video, omdat hij de magische grens van vijf miljoen volgers gepasseerd was. Génésio reageerde donderdag heel luchtig op de vraag of hij ooit een sigaar hoopt te roken met Memphis. "Ik hoop het, want dat zou betekenen dat we aan het eind van het seizoen iets gewonnen hebben", zo citeert L'Equipe de oefenmeester tijdens de persconferentie.

"Ik heb er geen problemen mee", vervolgde de trainer. "We moeten mensen nemen zoals ze zijn, zowel in het voetbal als in het leven. Dit is zijn persoonlijkheid, hij vindt dit leuk en dat moet je accepteren", meent hij. "Hij rookt in het echt helemaal niet. Hij is serieus, hij is heel profesioneel. Ik vond het wel vermakelijk, het is vooral grappig", aldus Génésio.