UPDATE: 'RSCA wil zomertransfer verkopen en hoopt op mooie som'

UPDATE: 'RSCA wil zomertransfer verkopen en hoopt op mooie som'

23-11-2018 22:04
5

De komende transferperiode lijkt er weer heel wat te gaan gebeuren bij RSC Anderlecht. Er komt versterking aan, maar enkele spelers zullen ook vertrekken. Eentje daarvan kan zelfs een zomertransfer zijn.

Bij het Italiaanse Calciomercato valt te lezen dat Antonio Milic mogelijk op weg is naar Italië. De Kroatische verdediger zou door zijn makelaar zijn aangeboden bij drie clubs. Meer bepaald gaat het om Cagliari, Atalanta en Sampdoria.

Milic is een nieuwe aanwinst van Anderlecht. Hij kwam over van KV Oostende, maar kon nog niet helemaal overtuigen. De linkspoot begon aan het seizoen als basisspeler. Die basisplek lijkt hij de laatste weken toch stilaan kwijtgeraakt te zijn. Of de drie Italiaanse clubs ook geïnteresseerd zijn in de diensten van Milic, is niet geweten.

Update 23/11, 22.04: De Italiaanse clubs hebben een grote kans om Milic ook aan te trekken. Zo geeft La Dernière Heure aan dat Anderlecht niet weigerachtig staat tegenover de transfer. Volgens de Waalse bron wil paars-wit hem deze winter al graag verkopen.

Anderlecht hoopt nog een mooie som te kunnen vangen voor Milic. Zijn leeftijd (24) en zijn status als international bij WK-finalist Kroatië moeten daarbij helpen.