Ziet Club Brugge Leko vertrekken? We hebben allemaal ambitie

Ziet Club Brugge Leko vertrekken? "We hebben allemaal ambitie"

22-11-2018 12:17
25

Ivan Leko kon in zijn eerste seizoen bij Club Brugge meteen de titel pakken. Ook dit seizoen lijkt Blauw-Zwart weer te strijden voor de titel en kon het ook al zo goed als zeker Europees overwinteren. Zal Club Brugge een nieuw CL-avontuur beginnen zonder Leko?

De Kroatische coach voelt zich momenteel heel goed bij Club Brugge en is een grote publiekslieveling. Toch lijkt Blauw-Zwart niet het eindstation te gaan worden voor de trainer. Dat hij ooit een stapje hogerop wil zetten, is wel duidelijk.

"We hebben allemaal ambitie, dat is normaal. En ik zeg altijd: als je droomt, droom dan groot. Maar ik ben gelukkig hier. En in het voetbal moet je je focussen op het het heden, wat er in toekomst gebeurt zullen we dan wel zien", klonk het bij Gol.hr.

Waar zijn toekomstplannen liggen, is nog niet geweten. De trainer liet er alvast nooit een twijfel over bestaan dat Real Madrid zijn droomclub is. De Kroaat zou volgens het Kroatisch medium alleszins ooit trainer willen worden van de nationale ploeg van Kroatië en zijn jeugdclub Hajduk Split.