The Times: Juventus verrast en geeft gas voor concurrent van Lukaku

The Times: Juventus verrast en geeft gas voor concurrent van Lukaku

19-11-2018 19:40
1

Marcus Rashford staat in de concrete belangstelling van Juventus. Dat meldt The Times maandag. De spits zou niet helemaal happy zijn bij Manchester United.

Rashford is van nature een centrumspits, maar heeft dit seizoen nog niet één keer negentig minuten gespeeld op die positie. United-manager José Mourinho posteert de 21-jarige aanvaller voornamelijk op de flank. Dat heeft effect op de prestaties van Rashford: in negen Premier League-optredens, waarvan vijf als basisspeler, was hij pas twee keer trefzeker.

De situatie op Old Trafford heeft de interesse van Juventus gewekt, meldt The Times. Volgens de Britse kwaliteitskrant geeft de koploper van Italië gas voor Rashford. Scouts van Juventus zijn druk bezig de achtergrond en het karakter van Rashford in kaart te brengen.

De aanvaller was vorige week slechts invaller tijdens de Champions League-kraker tussen Juventus en Manchester United (1-2). Rashford, die doorbrak onder Louis van Gaal, heeft in Manchester een contract tot de zomer van 2020. Hij is volgens The Times alléén gevoelig voor de interesse van Juventus als United geen gunstig toekomstplaatje kan schetsen.