Buitenlandse media zien Rode Duivels afgaan: 'Dolende Belgen, pijnlijke aftocht'

Buitenlandse media zien Rode Duivels afgaan: 'Dolende Belgen, pijnlijke aftocht'

Gepubliceerd: zondag 18 november 2018 om 23:50zo 18-11-2018 om 23:50

Ook in het buitenland kwam de nederlaag van de Rode Duivels als een zware klap aan. Niemand had de 5-2 verwacht. Dit is wat men in het buitenland schreef over de nederlaag.

Bij Voetbal International kopt men 'Wonder van Luzern wordt het Belgisch Waterloo'. De Zwitsers kregen heel wat lof met de 'ongekende comeback' en verder zag het Nederlandse medium een 'pijnlijke aftocht van de Rode Duivels'. De Telegraaf omschreef de Rode Duivels dan weer als 'dolende Belgen'.

Het Franse L'Equipe gaf Seferovic heel wat lof. De Zwitser was dan ook de eerste speler sinds 1986 die een hattrick kon scoren tegen onze Rode Duivels. Volgens Voetbal Inside kregen de Rode Duivels ook 'een pak slaag' van Zwitserland. NOS gaf het volgende aan: 'De Rode Duivels dacht al klaar te zijn na de vroege goals.' De 5-2 verklaart het door 'het ingezakte België'.

BBC zag een België dat onder de indruk was de Zwitserland. 'Seferovic scoorde een hattrick voor Zwitserland na een bijna niet te geloven comeback.' Volgens het Italiaanse Gazetta Dello Sport werden de Rode Duivels ook 'overweldigd door een sterk Zwitserland.'

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#GeorgeFloyd #Bundesliga #BorussiaDortmund #Dortmund #Sancho #Schalke04 #Thuram #Monchengladbach #Gladbach

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Lees meer over: Rode Duivels

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws