Ziet Antwerp Mbokani nog vertrekken? Ik ben ook nog ambitieus

Ziet Antwerp Mbokani nog vertrekken? "Ik ben ook nog ambitieus"

Gepubliceerd: zaterdag 17 november 2018 om 11:01za 17-11-2018 om 11:01

Royal Antwerp FC was er afgelopen zomer in geslaagd om Dieumerci Mbokani terug naar België te halen. De Congolees is de aanvalsleider van The Great Old en is goed op weg om Play-Off 1 te halen. Dat hij volgend seizoen ook Europees voetbal speelt met Antwerp, is nog maa de vraag.

De spits voelt zich duidelijk goed op de Bosuil, maar zijn Antwerpse passage wordt er misschien eentje van korte duur. "We zien wel wat de toekomst brengt. Als het aan de président ligt, teken ik meteen bij. Maar ik wacht liever wat af. Ik ben ook nog ambitieus, hé", vertelt hij tegenover Het Nieuwsblad.

Ondanks zijn bijna pensioengerechtige leeftijd als voetballer sluit Mbokani een transfer niet uit. "Op dit moment sluit ik het buitenland niet uit. Ik word straks 33 jaar, zo veel seizoenen heb ik niet meer te gaan. Dus ik moet er alles uithalen", besluit hij.

Plaats een reactie

Batman +154
zaterdag 17 november 2018 om 11:21
Goed dat hij ambitieus is. Hij is nog lang niet op zijn beste niveau. Om een transfer te versieren moet je top zijn en de feiten laten spreken. Go ahead please, trap er nog 20 binnen, daarna zien we wel.
Vind ik leuk
zaterdag 17 november 2018 om 11:30
Die is zijn prijs aan het opdrijven
Vind ik leuk
JoeCanoe +1223
zaterdag 17 november 2018 om 12:05
Hij is op goede weg ... maar om interesse uit het buitenland te wekken zal hij toch vaker moeten gaan scoren. Maar als hij ons richting champions league stuwt en er zelf een mooie transfer aan over houdt dan gun ik het hem. Zal echter niet evident zijn.
Vind ik leuk
zaterdag 17 november 2018 om 12:46
Op^zijn leeftijd wordt het moeilijk een lucratieve transfer te verzilveren naar buitenland of het moet China , arabische landen zijn
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws