Het doelpunt dat we scoren is één van de mooiste die je zal zien

"Het doelpunt dat we scoren is één van de mooiste die je zal zien"

Gepubliceerd: donderdag 15 november 2018 om 23:47do 15-11-2018 om 23:47

De Rode Duivels zijn na de 2-0 zege tegen IJsland goed op weg om groepswinst te pakken. Tegen IJsland was het - vooral de eerste helft - niet makkelijk. Dat zag ook bondscoach Roberto Martinez.

"In de eerste helft lieten we IJsland te veel hun spel spelen", zegt hij op zijn persbabbel. "Gelukkig hielden we toen de nul. We verdedigden goed en Courtois redde die enige kans. Ik vond het een goede prestatie van onze defensie", heeft hij lof voor de jongens achterin.

Het was toch even wachten op de openingstreffer. Die kwam er in de tweede helft dan toch na een geniale pass van Eden Hazard. "Het doelpunt dat we scoorden was één van de mooiste die je zal zien in de Nations League", had de Spanjaard alleen maar lof voor het doelpunt. "Het was nochtans moeilijk voor Batshuayi. Hij heeft hard gewerkt en was klaar toen hij klaar moest zijn. Om te scoren bedoel ik."

Zwitserland
Nu volgt de interland tegen Zwitserland, op zondag. Bij een gelijkspel is kwalificatie voor de Final Four zeker. "In Zwitserland gaan we voor de winst", zegt de Spanjaard. "Het zal anders zijn dan vandaag. We zullen goed moeten zijn", besloot hij.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: Rode Duivels

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws