Ramos: Ga niet reageren op iemand die op voorpagina wil komen

Ramos: "Ga niet reageren op iemand die op voorpagina wil komen"

Gepubliceerd: donderdag 15 november 2018 om 11:30do 15-11-2018 om 11:30

Sergio Ramos heeft tijdens een persconferentie gereageerd op de kritische uitlatingen van Liverpool-verdediger Dejan Lovren. De centrale verdediger van Real Madrid snapt niet waar de uitlatingen van zijn collega vandaan komen.

Lovren stelde onder meer dat Ramos veel meer fouten maakt dan hij, maar het geluk heeft dat hij bij Real Madrid speelt en dus vaak met 5-1 of 5-2 wint. "Ik weet niet of deze dingen worden gezegd uit frustratie of om een andere reden. Ik ga niet reageren op iemand die wat roept om op de voorpagina te komen", tekent BeIN Sports op uit de mond van Ramos.

Ramos ging verder in op de fluitconcerten waar hij in Madrid op wordt getrakteerd. "Ik zeg nooit dat het onterecht is. Als Bernabeu het op je gemunt heeft, is dat omdat ze denken dat je meer kunt brengen", aldus Ramos. "Ik heb grote legendes uitgefloten zien worden. Als ik in veertien jaar een keertje wordt uitgefloten, moet ik eigenlijk eeuwig dankbaar zijn."

"Als dingen goed gaan, laat ik me niet afleiden en dat doe ik ook niet als er kritiek is. De druk is altijd het hoogst voor de mensen die er het langst zitten. Ik neem het niet persoonlijk", aldus Ramos.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#GeorgeFloyd #Bundesliga #BorussiaDortmund #Dortmund #Sancho #Schalke04 #Thuram #Monchengladbach #Gladbach

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws