Martinez licht een tipje van de sluier over de opstelling en bevestigt afwezige

Martinez licht een tipje van de sluier over de opstelling en bevestigt afwezige

Gepubliceerd: woensdag 14 november 2018 om 16:53wo 14-11-2018 om 16:53

Michy Batshuayi start donderdagavond in de punt van de aanval, wanneer de Rode Duivels het in hun derde Nations League-match opnemen tegen het al uitgeschakelde IJsland. Bondscoach Roberto Martinez bevestigde het nieuws woensdag op de laatste persbabbel.

"Michy Batshuayi zal starten tegen IJsland. Hij heeft het altijd al goed gedaan in de nationale ploeg. Zo'n kwaliteitsvolle speler moeten we gebruiken'', sprak de Spanjaard zijn vertrouwen uit in de spits van Valencia.

Romelu Lukaku blijkt nog niet fit genoeg, al gaat het wel de goede kant op met zijn herstel. "Romelu zijn situatie bekijken we dag per dag. Hij reageert goed op de belasting en zal vandaag (woensdag, nvdr.) met de groep trainen."

Naast Lukaku hoeft er bij de aftrap ook niet gezocht worden naar Dennis Praet. Martinez liet weten dat de middenvelder het duel moet laten schieten. ''Dennis zal nog niet kunnen meedoen tegen IJsland. Maar dat is eerder uit voorzorg. Tegen Zwitserland kan hij wel spelen'', klonk het.

Plaats een reactie

camargue +5232
woensdag 14 november 2018 om 17:25
Laat Bats maar eens vlammen in de 16 !
Vind ik leuk
woensdag 14 november 2018 om 19:07
Aan de rest om te tonen dat ze het waard zijn om bij de RD te spelen
Vind ik leuk
AlexGMillian +1258
woensdag 14 november 2018 om 19:06
Batshuayi is inderdaad een speler die beter voor de Rode Duivels speelt dan voor zijn club, hetzelfde met Lukaku trouwens, zegt veel over onze kwaliteiten en ook over hoe ze denken over België.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws