Operatie Propere Handen: Bayat en Veljkovic terug op vrije voeten?

Operatie Propere Handen: Bayat en Veljkovic terug op vrije voeten?

Gepubliceerd: maandag 12 november 2018 om 20:00ma 12-11-2018 om 20:00

De kogel is door de kerk: Joris Raskin is niet langer onderzoeksrechter in Operatie Propere Handen. Hij heeft gewerkt bij de KBVB en is dus niet onpartijdig. Worden meteen alle verdachten vrijgelaten?

Hans Rieder, de advocaat van Bart Vertenten, lijkt dat alvast te denken. "Het lijkt mij onwaarschijnlijk dat iemand aangehouden blijft, wanneer blijkt dat de man die het aanhoudingsmandaat afleverde, niet onpartijdig blijkt te zijn", vertelt hij bij VRT.

Dat zou dus ook betekenen dat Mogi Bayat en Dejan Veljkovic vrijkomen. "Mijn belangrijkste doel is in de eerste plaats de invrijheidsstelling van meneer Vertenten. Hij zit nu al onterecht één maand in de gevangenis en ik denk dat het tijd is dat hij naar huis kan gaan. Ik kan alleen hopen dat iedereen die verantwoordelijkheid draagt in die zaak zijn verantwoordelijkheid opneemt en doet wat er eigenlijk zou moeten gebeuren: meneer Vertenten op staande voet vrijlaten."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag viert @rscanderlecht de 112e verjaardag! Welke speler en welk moment zal jij nooit vergeten?! #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #JPL #VanHimst #Lukaku #Kompany #Scifo #Zetterberg

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws