Vandenbempt verrast: Antwerp is een aanwinst, maar zij zijn nog straffer

Vandenbempt verrast: "Antwerp is een aanwinst, maar zij zijn nog straffer"

Gepubliceerd: maandag 12 november 2018 om 11:30ma 12-11-2018 om 11:30

Nu de heenronde is afgelopen is het tijd voor een eerste balans. Peter Vandenbempt ziet dat Antwerp een revelatie is, maar staat nog meer te kijken van STVV.

Beide clubs sluiten verrassend goed aan bij de topploegen. "Antwerp is aanwinst voor ons voetbal. Dat was vorig jaar al zo en dit jaar nog meer. Ze hebben een zeer sterke en evenwichtige kern. Alles zit er wat in. Ervaring en jonge talent, techniek en fysiek geweld. Ze kunnen aanvallen en verdedigen. En ze beschikken over een heel sluwe trainer. De thuismatchen zijn altijd een belevenis", vertelt hij bij Sporza.

"Maar wat mij betreft is wat STVV heeft gepresteerd nog straffer. Mooi, verzorgd, positief proberen te voetballen in bijna alle matchen en een paar leuke ontdekkingen uit Japan. Voorin en achterin. Dat gebeurt aan de hand van een slimme trainer. Marc Brys is iemand die vaak goede keuzes maakt en tactisch de tegenstander al een keer weet te verrassen. Ze staan verdiend in de top zes en wat mij betreft heeft Brys van alle trainers de beste prestatie geleverd."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#GeorgeFloyd #Bundesliga #BorussiaDortmund #Dortmund #Sancho #Schalke04 #Thuram #Monchengladbach #Gladbach

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws