UPDATE: Hoopvol nieuws over Trossard, maar Besiktas komt te vroeg

UPDATE: Hoopvol nieuws over Trossard, maar Besiktas komt te vroeg

Gepubliceerd: woensdag 7 november 2018 om 14:52wo 07-11-2018 om 14:52

KRC Genk kan donderdag een goede zaak doen in de strijd om Europese overwintering. Dan moet het wel eerst nog voorbij Besikts geraken. Gebeurt dan met of zonder Leandro Trossard?

Achter de naam van de flankspeler staat nog steeds een vraagteken. Het hoopvolle nieuws is dat Trossard aan de beterhand is. Maar helemaal fit is hij nog niet. Hij heeft namelijk al enkele weken last van de hamstrings. Een basisplek zit er zo goed als zeker niet in, oordeelt Philippe Clement

"Hij is nog niet terug in zijn beste vorm", gaf Clement aan bij Het Journaal. "Dat is ook logisch want hij moet het ritme terug oppikken, die schrik een beetje overwinnen. Samen met de medische staff zal ik bespreken of we hem in de selectie voor donderdag opnemen. Maar starten is voor hem sowieso nog niet mogelijk", klonk het.

Een flinke aderlating dus voor Genk, dat de vorige wedstrijd tegen Besiktas met 2-4 won. Met onder andere Edon Zhegrova en Dieumerci Ndongala heeft Clement nog enkele andere pionnen achter de hand.

Update 14u52: Een Europese wedstrijd voor Trossard is dan toch niet in de maak. De flankaanvaller zit niet in de selectie voor de wedstrijd tegen Besiktas. Genk moet nog even wachten op zijn terugkeer.

Plaats een reactie

woensdag 7 november 2018 om 14:14
Voorlopig kan zijn afwezigheid opgevangen worden door zoals gezegd Ndongala en Zhegrova. Laat Leo maar rusten tot na interlandbreak om dan terug te vlammen.
Vind ik leuk
woensdag 7 november 2018 om 15:03
Ik denk dat mijnheer Gano stilaan vastgeroest zit aan de bank. En terecht ook als je de concurrentie ziet... Ik weet niet waarom die naar Genk gekomen is. Ik vind hem te lomp vergeleken met de rest.
Vind ik leuk
woensdag 7 november 2018 om 15:20
Eventueel optie om hem te ruilen voor Vanzeir bij Beerschot. Of verkopen aan Lokeren of Beveren.
Vind ik leuk
woensdag 7 november 2018 om 16:01
Vanzeir zit momenteel in een serieuze dip en zou in het team van Genk zelfs op de bank geen plaats hebben . Dat hij kwaliteiten heeft staat buiten kijf maar mentaal heeft hij het toch moeilijk ondanks dat hij bijna steeds start in de basis
Vind ik leuk
woensdag 7 november 2018 om 16:02
Daarom misschien dit hij bij Genk terug wat in zijn routine kan komen. Clement is top met jeugdtalent en Vanzeir in dip is nog altijd beter dan Gano nu.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws