Van kwaad naar erger: Mourinho laat Lukaku match thuis voor de tv volgen

Van kwaad naar erger: Mourinho laat Lukaku match thuis voor de tv volgen

03-11-2018 12:36
6

Manchester United treedt vanaf 13u30 aan tegen Bournemouth. Opvallende afwezige bij de bezoekers: Romelu Lukaku, die buiten de selectie is gelaten.

Lukaku zit momenteel in een diepe vormcrisis. 'Big Rom' heeft sinds 15 september niet meer gescoord voor zijn werkgever en kreeg met de week meer kritiek op zijn spel. Ondertussen raakte ook het geduld van coach José Mourinho op, want de Portugees zette zijn spits vorige week al op de bank teen Everton (2-1). Lukaku moest het toen doen met een invalbeurt van 25 minuten.

Tegen Bournemouth zullen dat er nul zijn, want volgens Engelse media heeft Mourinho een drastische besluit genomen. Britse paparazzi ontdekten vrijdag op de luchthaven geen enkel spoor van onze landgenoot, toen de selectie zich meldde voor vertrek. Lukaku zou dus niet meegereisd zijn. Mogelijk krijgt Lukaku extra rust nu hij al negen wedstrijd droog staat. 

Lees ook: 'Mourinho krijgt forse transferpot bij United, Lukaku moet vrezen'

Update 12.36: Inmiddels is het nieuws vanuit Engeland bevestigd. Romelu Lukaku is volledig gepasseerd door Mourinho, aangezien de Rode Duivel niet op het wedstrijdformulier staat.