Thorgan Hazard reageert op interesse Real Madrid: “Misschien voor de reserven”

Thorgan Hazard reageert op interesse Real Madrid: “Misschien voor de reserven”

03-11-2018 09:44
2

Thorgan Hazard is aan een uitstekend seizoen bezig bij Borussia Mönchengladbach. Naar verluidt zou Real Madrid interesse hebben, al gelooft de Rode Duivel daar zelf niet veel van.

“Voor mij? Je leest veel op internet. Misschien voor de reserven van Real dan (lachje). Misschien is mij eens gevraagd: wat als Real op een dag komt? Maar ik heb van Madrid nooit iets vernomen”, vertelt Thorgan Hazard tegenover Het Laatste Nieuws.

Afgelopen transfperiode kon de Rode Duivel wel vertrekken. “Ik had mooie aanbiedingen, ja. Maar het was niet het juiste moment. De club wou me niet verkopen en ik had geen zin om te vertrekken”, gaat hij verder. “Men ziet mijn vader in Valencia en dan praat men over mij. Maar ik heb nooit gezegd dat ik weg wou.”

“Ik voelde dat ik hier nog vooruitgang kon maken. Borussia speelt niet Europees - dat is minder - maar daarom is het nog geen slechte beslissing om te blijven. Dat bewijs ik nu. Ik zou ook geen transfer willen forceren bij een club die me bracht waar ik nu sta. Ik wil niet weg met een clash. Dat zou ik stom vinden.”