Club Brugge-fans laten Leko niet vallen: 'Moedig hem aan'

Club Brugge-fans laten Leko niet vallen: 'Moedig hem aan'

Gepubliceerd: donderdag 11 oktober 2018 om 09:50do 11-10-2018 om 09:50

Ivan Leko bracht de afgelopen nacht door in de gevangenis. De trainer van Club Brugge zit vast door het dossier 'Propere handen'. De Blauw-Zwarte familie laat de Kroaat nog lang niet vallen.

Woensdag toen bekend raakte dat Leko mogelijk betrokken was bij de zaak, lieten de fans van Club Brugge zich al meteen horen via Twitter. Ze kozen voor de hashtag '#wesupportleko'. Ook radioman Sven Ornelis liet zich op sociale media opmerken met zijn steun voor de trainer van zijn favoriete club.

Het duurt nog een tijdje alvorens Club Brugge terug in actie komt. Er is namelijk de interlandbreak. Pas op 19 oktober speelt Blauw-Zwart weer. In het Jan Breydelstadion komt Waasland-Beveren langs. Van die match willen de fans van Club Brugge profiteren om Leko een hart onder de riem te steken.

Op Facebook is men begonnen met de pagina 'Moedig Ivan Leko aan'. 'Momenteel wordt Ivan Leko verdacht in het schandaal van het Belgische voetbal. Het kan zijn dat hij tegen volgende week vrijdag is vrijgesproken, maar omdat hij in verdenking werd gesteld, willen we toch tonen dat we achter hem stonden!' klinkt het.

De fans doen ook een oproep. 'Daarom willen we dat om de 10 minuten? Ivan Leko Bruges Army wordt gezongen! Als er iemand ook een spandoek kan voorzien zou dat ook super zijn! Op dat spandoek kan dan staan 'In Leko We Trust of' 'Ivan Leko Bruges Army'.'

Plaats een reactie

donderdag 11 oktober 2018 om 09:54
tegen dan zullen we hopelijk al meer weten en of in Leko we trust, wel te rechtvaardigen?? in ieder geval steun ik onze coach, tot tegenovergestelde wordt bewezen!
Vind ik leuk
Frefke +1269
donderdag 11 oktober 2018 om 11:01
Dat hij voor de onderzoeksrechter moet verschijnen (terwijl anderen mochten beschikken) lijkt me toch dat er meer aan de hand is.
Vind ik leuk
Hhti +1589
donderdag 11 oktober 2018 om 11:02
De media is gewoon vergif in dergelijke situaties!! Waarheden of berichten worden niet meer onderzocht en schrijven is de boodschap! Dat men mensen persoonlijk mee in de diepte helpt raakt de media niet meer, ze doen gewoon verder alsof hun neus bloed!! Vrije meningsuiting beroepen ze zich op, dat men deze mensen maar eens achter slot en grendel plaats, gewoon voor de persoonlijke schade die zo als altijd onrechtstreeks toebrengen aan personen, verenigingen etc...
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws