Club Brugge-fans laten Leko niet vallen: 'Moedig hem aan'

Club Brugge-fans laten Leko niet vallen: 'Moedig hem aan'

Gepubliceerd: donderdag 11 oktober 2018 om 09:50do 11-10-2018 om 09:50

Ivan Leko bracht de afgelopen nacht door in de gevangenis. De trainer van Club Brugge zit vast door het dossier 'Propere handen'. De Blauw-Zwarte familie laat de Kroaat nog lang niet vallen.

Woensdag toen bekend raakte dat Leko mogelijk betrokken was bij de zaak, lieten de fans van Club Brugge zich al meteen horen via Twitter. Ze kozen voor de hashtag '#wesupportleko'. Ook radioman Sven Ornelis liet zich op sociale media opmerken met zijn steun voor de trainer van zijn favoriete club.

Het duurt nog een tijdje alvorens Club Brugge terug in actie komt. Er is namelijk de interlandbreak. Pas op 19 oktober speelt Blauw-Zwart weer. In het Jan Breydelstadion komt Waasland-Beveren langs. Van die match willen de fans van Club Brugge profiteren om Leko een hart onder de riem te steken.

Op Facebook is men begonnen met de pagina 'Moedig Ivan Leko aan'. 'Momenteel wordt Ivan Leko verdacht in het schandaal van het Belgische voetbal. Het kan zijn dat hij tegen volgende week vrijdag is vrijgesproken, maar omdat hij in verdenking werd gesteld, willen we toch tonen dat we achter hem stonden!' klinkt het.

De fans doen ook een oproep. 'Daarom willen we dat om de 10 minuten? Ivan Leko Bruges Army wordt gezongen! Als er iemand ook een spandoek kan voorzien zou dat ook super zijn! Op dat spandoek kan dan staan 'In Leko We Trust of' 'Ivan Leko Bruges Army'.'

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws