Ornelis stelt zich vragen na nacht cel Leko: 'En moordenaars met enkelband vrij'

Ornelis stelt zich vragen na nacht cel Leko: 'En moordenaars met enkelband vrij'

Gepubliceerd: donderdag 11 oktober 2018 om 08:20do 11-10-2018 om 08:20

De aanhouding van Ivan Leko heeft kwaad bloed gezet bij heel wat supporters van Club Brugge. Ook bij één van de bekendste Clubsupporters van het land, Sven Ornelis.

De bekende radioman is er helemaal niet mee opgezet dan de Kroatische trainer niet thuis mag overnachten en in de cel moet blijven. Dit terwijl onder andere Herman Van Holsbeeck wel al naar huis mocht gaan. Op Twitter was hij dan ook bijzonder negatief over het gerecht.

'Onze trainer een nacht in de cel opsluiten. Ik hoop dat het gerecht goed weet waar het mee bezig is. Want indien onterecht zullen we dit niet gauw vergeten!' Hij gaat daarna nog verder. 'Dit is een schande als het onterecht is. In een land waar moordenaars met een enkelband vrijkomen en ze een trainer in de gevangenis opsluiten. Heftig.'

Door het groot aantal arrestaties zou de zaak van Leko nog niet helemaal zijn afgehandeld. Hij komt donderdag voor de onderzoeksrechter en weet dan meer. De Kroaat wordt wel gezien als een verdachte, maar men zou bij het gerecht vooral vragen hebben over zijn vriendschappelijke relatie met Veljkovic.  

Lees ook: Leko moet nacht in de cel doorbrengen, Van Holsbeeck wel vrijgelaten

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws