'Ramsey denkt na over toekomst: topclubs houden situatie nauwlettend in de gaten'

'Ramsey denkt na over toekomst: topclubs houden situatie nauwlettend in de gaten'

Gepubliceerd: woensdag 10 oktober 2018 om 15:12wo 10-10-2018 om 15:12

Liverpool en Manchester United hebben verregaande belangstelling voor Aaron Ramsey, zo meldt de Evening Standard. De middenvelder van Arsenal, die een contractaanbieding van The Gunners afsloeg, is na dit seizoen transfervrij.

Ook de Italiaanse clubs Juventus, AC Milan en Internazionale zouden interesse hebben in Ramsey. De Welshman lijkt echter liever in Engeland te blijven, aangezien zijn vrouw op het punt staat te bevallen. Volgens de krant is de kans groot dat Liverpool en Manchester United in januari een poging gaan wagen om Ramsey in te lijven.

Liverpool is volgens de krant de voormaanste kandidaat om Ramsey te contracteren. Manager Jürgen Klopp zou een groot bewonderaar zijn van Ramsey en wil na het mislukken van de transfer van Nabil Fekir een extra middenvelder contracteren. De Duitse coach heeft op het moment al veel mogelijkheden op het middenveld en het is dan ook maar de vraag of Ramsey vanwege die heftige concurrentiestrijd de overstap naar Liverpool wil maken.

Ook Manchester United contracteerde met Fred afgelopen zomer al een middenvelder, maar mist creativiteit. De Engelse grootmacht heeft de financiële middelen om Ramsey in januari een lucratief contract aan te bieden.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws