'Vanderhaeghe overweegt twee opties: Belgische club of einde van trainersloopbaan'

'Vanderhaeghe overweegt twee opties: Belgische club of einde van trainersloopbaan'

10-10-2018 07:15
17

Yves Vanderhaeghe is geen trainer meer van KAA Gent. De mindere resultaten wogen door, waarna hij na een 1-5 nederlaag tegen KRC Genk aan de deur werd gezet. In Het Nieuwblad blikt hij terug, maar kijkt de coach ook al vooruit.

De ex-voetballer geeft toe dat hij nu toe is aan rust, al kreeg hij al na één dag twee aanbiedingen binnen. "Ja, ik kreeg al twee telefoontjes om elders aan de slag te gaan. Voor een Belgische en een buitenlandse club", onthult Vanderhaeghe.

De ontslagen Vanderhaeghe is niet van plan meteen in een nieuw avontuur te stappen. "Ach, het is nog te vroeg. Intussen ga ik een beetje nadenken”, opent hij. “Ik ga nu weer misschien veel te eerlijk zijn, maar misschien zoek ik wel iets buiten het voetbal", klinkt het verrassend.

De afgelopen periode woog zwaar door op het privéleven van Vanderhaeghe. "Niet alleen wegens het gebrek aan appreciatie die je als trainer krijgt. Echt, de laatste jaren was het voetbal voor mijn gezin zo belastend, we konden zo weinig samen doen, dat het begint te wegen. Al die opofferingen."