'Coucke trekt de portefeuille open, Anderlecht wil zich deze winter versterken'

'Coucke trekt de portefeuille open, Anderlecht wil zich deze winter versterken'

09-10-2018 07:17
25

Na de mindere resultaten van de voorbije weken wil men bij RSC Anderlecht een verandering zien. Hein Vanhaezebrouck blijft (voorlopig) nog trainer. Die verandering zal er wel komen in de spelersgroep. Marc Coucke wil nog eens investeren.

Zo meldt Het Laatste Nieuws dat Anderlecht komende winter nog zeker twee nieuwe spelers wil aantrekken. Meer bepaald gaat het om een creatieve middenvelder en een nieuwe spits.

Dat er voorin iets bij zal komen, is niet zo verrassend. Voor Ivan Santini off Landry Dimata is er op jongeling Dauda namelijk geen enkel alternatief. De nieuwe spits zou een schorsing of blessure moeten opvangen. Anderlecht zoekt dan ook een spits met iets meer ervaring en die ouder is dan 25 jaar. Datzelfde geldt voor de nieuwe middenvelder, die voor de creativiteit moet gaan zorgen bij Anderlecht na de wintertransferperiode.

De ambitie om kampioen te worden blijft er ook bij Anderlecht. Het dagblad schrijft dat Coucke nog steeds vol voor die eerste plek wil gaan met dit seizoen. Die twee versterkingen moeten Vanhaezebrouck helpen om die ambitie te bereiken.