'Agressieve Lokeren-speler kent sanctie na aanvaring met hulptrainer'

'Agressieve Lokeren-speler kent sanctie na aanvaring met hulptrainer'

Gepubliceerd: dinsdag 9 oktober 2018 om 10:15di 09-10-2018 om 10:15

Sporting Lokeren is op de dool. De Waaslanders blijven na tien wedstrijden achter met amper vijf punten. Dat de sfeer bij de spelersgroep te snijden is, werd afgelopen weekend tegen KV Kortrijk pijnlijk duidelijk.

In het eigen Daknamstadion verloor Lokeren met 1-3, nadat het nog met een 1-0 voorsprong de rust inging. Na de pauze zakte het elftal van Peter Maes als een pudding in mekaar. Op het einde van de wedstrijd vond er bovendien nog een pijnlijk incident plaats.

Als derde en laatste wissel haalde Maes rechtsachter Mickaël Tirpan naar de kant. De Brusselaar was daar duidelijk niet tevreden mee, aldus Het Laatste Nieuws. Toen hij richting de dug-out wilde gaan, mijmerde hij wat.

Dat was duidelijk niet naar de zin van keeperstrainer Erwin Lemmens. Die wilde Tirpan de levieten lezen, maar die reageerde furieus. Het was reservedoelman Davino Verhulst die zijn ploegmaat – die richting Lemmens stoof – tegenhield en richting de kleedkamers begeleidde. Het rommelt op Daknam, zoveel is duidelijk.

Update 09/10, 10.15: Het Laatste Nieuws deelt mee dat Tirpan er vanaf komt met een fikse boete. Naar Lokeren-normen was die zelfs ongezien hoog. Daarnaast moest de rechtsachter zich engageren voor enkele sociale projecten. Een schorsing is niet aan de orde.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws