'Leko voert twee wijzigingen door in vergelijking met Dortmund'

'Leko voert twee wijzigingen door in vergelijking met Dortmund'

03-10-2018 07:00
2

Woensdagavond gaat Club Brugge op bezoek bij Atletico Madrid. Bij de groepsfavoriet gaat Blauw-Zwart op zoek naar haar eerste punten in de Champions League. Ivan Leko gaat enkele wijzigingen doorvoeren aan zijn elftal.

Het Nieuwsblad denkt te weten hoe Blauw-Zwart aan de aftrap zal verschijnen. In vergelijking met Borussia Dortmund worden er twee wissels verwacht. Eerst en vooral lijkt Mats Rits plaats te moeten maken voor Marvelous Nakamba, die vorig weekend zijn eerste minuten speelde dit seizoen.

De bonkige middenvelder was vorig seizoen één van de steunpilaren in het kampioenenelftal van Leko. Na een vervelende en langdurige blessure wordt er nu opnieuw op hem gerekend. Daardoor zal Club opnieuw met de driehoek Nakamba, Ruud Vormer en Hans Vanaken spelen.

Voorin kiest de Kroaat voor Siebe Schrijvers. Afgelopen weekend maakte de aanvaller nog twee doelpunten tegen stadsgenoot Cercle Brugge. Hij lijkt tegen Atletico de voorkeur te krijgen op Jelle Vossen.

De vermoedelijke elf: Letica – Poulain, Mitrovic, Denswil – Vlietinck, Nakamba, Vormer, Vanaken, Danjuma – Schrijvers en Wesley