Club doet me meer en meer denken aan Bayern München. Da's ook zo'n machine

"Club doet me meer en meer denken aan Bayern München. Da's ook zo'n machine"

Gepubliceerd: dinsdag 25 september 2018 om 08:37di 25-09-2018 om 08:37

Waar het bij AA Gent en Anderlecht onrustig is, draait Club Brugge op volle toeren. Niels Poissonnier, Club Brugge-watcher bij Het Laatste Nieuws, denkt dat Blauw-Zwart een heel seizoen lang kan domineren. 

Poissonnier ziet de kern namelijk sterker en sterker worden. Zo zijn Clinton Mata, Marvelous Nakamba en Emmanuel Dennis op de weg terug. ''Niets dat laat uitschijnen of ook maar doet vermoeden dat de dominantie van Club snel zal ophouden. Te meer omdat dit nog niet eens het beste Club is'', aldus Poissonnier.

De journalist verwacht dat dit trio de regerend landskampioen nog naar een hoger niveau doet stijgen. ''Mata moet de komende maanden de vaste rechterflankverdediger worden - hij kent in principe zijn gelijke niet in deze kern. Nakamba komt er ook aan, Dennis moet nog constanter komen en van Rezaei mogen we, gezien zijn 5 miljoen euro, toch ook nog het één en ander verwachten? Ga er maar aanstaan, Anderlecht, Standard, AA Gent en Genk'', klinkt het.

Bij Het Laatste Nieuws ziet men Club Brugge na twee maanden dan ook als de gedoodverfde favoriet voor het kampioenschap. "Club doet me meer en meer denken aan Bayern München. Da's ook zo'n machine." Het rijst bij Poissonnier zelfs de vraag of Club niet te weinig weerstand heeft. '''t Is in elk geval met hetzelfde sprekend gemak dat Club tegenwoordig loopt te voetballen en de overwinningen aan elkaar rijgt. Alsof het allemaal té eenvoudig is geworden..''

Poll

Krijgt Club concurrentie in de titelstrijd?

(739 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws