Leko gebrand op goed resultaat tegen Gent: 'Niemand spreekt nog over dinsdag'

Leko gebrand op goed resultaat tegen Gent: 'Niemand spreekt nog over dinsdag'

Gepubliceerd: vrijdag 21 september 2018 om 17:12vr 21-09-2018 om 17:12

Club Brugge speelt komend weekend 'Slag om Vlaanderen' tegen AA Gent. Vorig seizoen verloor Blauw-Zwart drie keer van de Buffalo's, maar dat wil Ivan Leko zo snel mogelijk rechtzetten.

"De ontgoocheling van dinsdag is voorbij. We hebben getoond dat we het niveau van Dortmund aankunnen en dat geeft vertrouwen voor de middellange termijn. Daarom is het goed dat we zondag meteen een topper spelen. Als we een goeie wedstrijd in de Champions League kunnen laten volgen met een goeie wedstrijd en een goed resultaat tegen een topclub, dan zou dat fantastisch voor ons zijn", vertelde Leko aan Het Nieuwsblad.

De Kroaat zag een reactie van zijn spelers op training. "Ik ben heel tevreden over wat ik heb gezien. De energie, de spirit was aanwezig. Niemand spreek nog over dinsdag, in ons hoofd telt alleen Gent. Dat we de drie laatste wedstrijden hebben verloren tegen Gent, moet een extra motivatie zijn. Het is mooi voor een trainer als je merkt dat er concurrentie en scherpte op training is. Iedereen wil er zondag bij zijn."

Lees ook: Leko wil niet weten van roteren: "Ik kies voor de beste ploeg op dit moment"
Lees ook: Leko kijkt naar de concurrentie: "Ze hebben veel kwaliteiten, ook op de bank"

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws