Devroe rechtuit: Je moet een resultaat neerzetten, liefst met goede wedstrijd

Devroe rechtuit: "Je moet een resultaat neerzetten, liefst met goede wedstrijd"

Gepubliceerd: woensdag 19 september 2018 om 17:29wo 19-09-2018 om 17:29

Op papier begint RSC Anderlecht haar Europa League-campagne met een 'must win'. De verplaatsing naar het bescheiden Spartak Trnava mag de Brusselaars niet in verlegenheid brengen, weet ook Luc Devroe.

"Bij Anderlecht, en zeker in de Europa League, is het altijd de bedoeling om minimaal Europees te overwinteren", benadrukt de sportief directeur meteen de ambitie bij Sporza. "In die optiek is de wedstrijd van morgen heel belangrijk. Trnava is op papier de minst sterke tegenstander. Je moet een resultaat neerzetten, liefst met een goeie wedstrijd."

"Maar als het dan toch echt moet, dan mag het ook met een slechte wedstrijd zijn", aldus Devroe, die de opponent van donderdag vergelijkt met ... Royal Antwerp FC. Tegen The Great Old kwam paars-wit niet verder dan een 1-1-gelijkspel. "Of dat countervoetbal is? Neen, vooral viriel voetbal met veel sterke jongens", omschrijft Devroe de speelstijl van Trnava. "Het is aan ons om niet in dezelfde val te trappen zoals tegen Antwerp. We moeten zelf voetballen en dat 90 minuten blijven doen."

Poll

Wat doet Anderlecht in Trnava?

(245 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws