UPDATE: Kvilitaia geeft zelf verrassende medische update door na blessure

UPDATE: Kvilitaia geeft zelf verrassende medische update door na blessure

11-09-2018 18:40
3

KAA Gent zal de komende weken niet kunnen rekenen op Giorgi Kvilitaia. Die heeft na zijn ene voet nu ook de andere gebroken.

Kvilitaia sukkelde aan het begin van dit seizoen al met een voetbreuk, waardoor zijn debuut voor Gent werd uitgesteld. De Georgiër heeft inmiddels wel al twee invalbeurten op zijn naam staan, waarin hij ook goed was voor twee doelpunten.

Bij Rapid Wein brak hij in mei nog zijn rechtervoet. Nu is zijn linkervoet de grote boosdoener. Dat meldt Het Nieuwsblad. Hoe lang hij deze keer out is, is niet geweten. Met Taiwo Awoniyi en Roman Yaremchuk heeft coach Yves Vanderhaeghe evenwel nog genoeg centrumspitsen achter de hand.

Update 11/09, 17.00: Kvilitaia ging maandag onder het mes. Dat meldt Het Nieuwsblad. De operatie verliep goed, maar de aanwinst van Gent zal maanden niet meer te zien zijn op de Belgische velden. 

Update 11/09, 18u40: De Georgische spits had toch nog wat 'goed' nieuws te melden. Zo gaf hij via Instagram aan dat hij minder lang out zal zijn dan werd gevreesd.