Lokeren bezorgt zich nieuwe boost vertrouwen met zege op Nederlandse eersteklasser

06-09-2018 15:20
2

Lokeren heeft de derbyzege op Waasland-Beveren (1-0) een goed vervolg gegeven tijdens de interlandbreak. Het Nederlandse Excelsior Rotterdam werd donderdag tijdens een vriendschappelijke match met 1-0 verslagen.

Lokeren miste het drietal De Wolf, Skulason en Saroka vanwege interlandverplichting, maar ook zonder het trio werd er een wat extra vertrouwen getankt. Djordje Jonavonovic zorgde overigens in de 62e minuut voor het enige doelpunt van de wedstrijd. Lokeren kwam in de slotfase nog goed weg, want Excelsior-aanvaller Denis Mahmudov raakte tien minuten voor tijd de paal.