'Lokeren bewandelt twee pistes: JPL-winger en man van 3,5 miljoen euro in beeld'

'Lokeren bewandelt twee pistes: JPL-winger en man van 3,5 miljoen euro in beeld'

28-08-2018 12:15
5

Sporting Lokeren heeft zijn start compleet gemist. Met één op vijftien bengelen de Waaslanders mee onderaan het klassement. Roger Lambrecht wil daarom in de laatste week nog aanvallende versterking naar Daknam halen.

Bij de persvoorstelling van Olivier Deschacht sprak sportief directeur Willy Reynders zich uit over de verdere transferactiviteit van Lokeren. Hij gaf aan dat er nog een flankaanvaller bijkomt en dat de club daarbij drie opties open houdt.

Twee daarvan zijn voor Het Nieuwsblad al gekend. Eerst en vooral mikt Lokeren op de komst van Eric Ocansey (21). De Ghanese winger van concurrent KAS Eupen zou op huurbasis gehaald worden, al moet hij dan wel eerst verkocht worden aan FC Metz.

Tsjechische winger
Een tweede piste die Lokeren bewandelt is die van Ladislav Krejci (26). De Tsjechische flankaanvaller komt uit voor het Italiaanse Bologna. Indien de keuze van de Waaslanders op de 37-voudige international valt, zal dat vermoedelijk ook op huurbasis zijn. Zijn marktwaarde wordt namelijk op 3,5 miljoen euro geschat.